Duikforum Duikforum Discussie / Algemeen Mag het of mag het niet? Als Belg buitensporten (duiken dus) in NL? Reply To: Mag het of mag het niet? Als Belg buitensporten (duiken dus) in NL?

 • psycho

  Member
  16 november 2020 at 22:58

  Niet akkoord Cthulhu, 2de golf vooral door mensen die er vierkant hun laars aan lapten, die deze zomer met vakantie vertrokken en ginder risico niet gemeden hebben (dus lees goed wat ik bedoel: niet alle reizigers!)

  Badeendje verwoord perfect ook mijn gedacht. Als ik hier in een plas ga duiken en afstand houdt dan doe ik dat ook over de grens. Tot nu zie ik veel duikers uit mijn club zich netjes aan de regels houden.
  Gezond verstand heet dat dan. Voor mij zijn die duikjes essentieel om zelf gezond te blijven in het kopje. Ik ben single en zie verder niemand anders dan collega’s. Zelfs mijn ouders bezoek ik amper om hen te beschermen. Mijn vraag was eerder bedoeld of je risico loopt om een boete op te lopen. Soit, voor mij is het heel helder.
  Ik duik, ook over de grens. En daar breng ik niemand mee in gevaar. Door niet dieper dan 15m te gaan is deco ook nagenoeg uitgesloten.

  soit, tenzij de regels veranderen naar een hard verbod/gerbod aan gener zijde van de grens mag elkeen op dit draadje zich nu aub onthouden van polariserende comments.
  Merci
  Dive safe.

ajax-loader