Duikforum Duikforum Discussie / Algemeen Leuke plaats voor een duikje in Zeeland Reply To: Leuke plaats voor een duikje in Zeeland

 • Trico Traco

  Member
  19 oktober 2020 at 22:28

  ccr-diver. Wanneer ik het hier aftrap zal ik zelf beslissen. De webmaster heeft uitgelegd wat er fout gegaan is en dat heb ik aanvaard.

  Wat jij schrijft over de jongeren enerzijds en over de ouderen anderzijds is de grootste onzin die ik de laatste tijd gelezen heb. Voor het ogenblik zijn de groepen tussen de 18 tot 55 jaren de personen waarbij na de test het virus aangetoond werd. En toch sterven de meeste mensen in de groep boven de 70 jaren.Niet voor niets wordt er gehamerd bij de jongeren vooral niet de oudjes te bezoeken.

  Ik woon in Duitsland en hier in Leverkusen is de besmetting 82 op 100000 inwoners. Onze stad is dus nu ook rood getekend en een risiko gebied. Als ik naar de kaarten in Belgie kijk is Brugge die 3x meer besmettingen heeft nog niet eens rood gekleurd en niet als risiko gebied beschouwd. In Belgie loopt het dus kompleet verkeerd en dat door mensen die denken alles beter te weten.

  Blijf in Uw kot van Maggie was zo dom niet en ik hou me nu nog er aan.

ajax-loader