Duikforum Duikforum Medisch Maatregelen Corona Reply To: Maatregelen Corona

 • polleke

  Member
  15 april 2020 at 22:03

  Beste Duikvrienden,
  Ik zelf ben duiker sinds 1970 – tot nu toe 3100 – anaesthesist – en jaren ook diensthoofd op intensieve zorgen in een regionaal acuut ziekenhuis van +/- 350 bedden – nu met een intensieve van : corona 10 bedden en een extra intensieve – in de recovery van het het ok voor de niet corona patienten die ook intensieve zorgen nodig hebben. 6 bedden. Je moet er van uit gaan dat alle ziekenhuizen hun structuur/organisatie op zeer korte tijd, met enorme inspanningen hebben moeten reorganiseren. De mensen – verpleging – artsen – en alle logistieken werken aan meer dan 100 %, ik heb mij ook als vrijwilliger in gezet – na 3 jaar op rust. uit overtuiging. en gezien de ernst.
  Mij bede is : aub – volg de regels – we zijn er nog lang niet – ik weet dat het moeilijk
  is, maar een leuk familie feestje doen – in groep in de OS gaan duiken – is ” not done ” en zal extra patienten – slachtoffers en doden opleveren-
  Als duiker – van gelijk welke organisatie – zijn we allen begaan met ” veiligheid ” – maar desondanks ons voeten vegen aan de gevraagde regels is totaal onverantwoord. Jullie foutief gedrag – kan in jullie idee – leuk zijn. Maar kost wel mensen levens.
  Blijf in jullie kot – op 1.5 meter – het is moeilijk ik weet het,
  Doorbijten aub.

ajax-loader