Duikforum Duikforum Materiaalbespreking Coronavirus = tijd om materiaal in orde te zetten Reply To: Coronavirus = tijd om materiaal in orde te zetten

 • Boja

  Member
  25 maart 2020 at 18:31

  Heb voor iedere locatie een droogpak :p
  Heb via marktplaats nl enkele droogpakken gekocht voor zeer weinig geld max 50 euro en herstel deze voor leden van onze club .
  De meeste duiken nu paar jaar en willen eens proeven van het droogduiken ook omdat ze in de winter duiken , er zijn ook paar oude droogpakken van leden die ondertussen al een nieuwe hebben (verstorven seals ).
  Zelf duik ik met waterproof D10 , scubapro everydry , die otter met slechte rits en die oceanic . Het is wel de bedoeling dat er 2 weg gaan want 4 is te veel maar ik wil ze niet weg doen indien niet waterdicht . ( denk D10 en otter)
  De ander 2 zijn voor leden van de club en aankoop + herstelling is bijna nooit meer dan 100 euro dus als je voor 100 euro een droogpak kan hebben vind ik dat wel oke . Mijn prijzen liggen wat lager dan in de winkel he :p ik kom op 40 a 60 euro voor pols en nek seal samen met afboorden en lijm een rits is tuurlijk stuk duurden ong 100 euro

ajax-loader