Duikforum Duikforum Discussie / Algemeen Service Reply To: Service

 • Boja

  Member
  20 maart 2020 at 00:10

  Normaal reageer ik niet op zulke topic’s want bent dat meer dan beu al dat geklaag .
  De Zeeman ken ik absoluut niet en denk ook niet dat dit vlug zal gebeuren daar het te ver is voor mij .
  De topic starter ken ik ook niet en aan zijn reactie te zien heb ik daar geen behoefte aan .
  Wat ik wel weet is dat je met een vriendelijke telefoon of bijeenkomst veel meer bereikt dan al het geroep en gezaag over elkaar . Dit meermaals al zelf ondervonden . Wat hier is gezegd of beloofd of afgesproken laat ik in het midden ik was er niet bij dus ik oordeel niet .

  Ik kan enkel de reactie lezen van De Zeeman Pro nv en vind deze zeer goed en zou dan graag de reactie zien van Clements na dat deze zijn gegevens doorgestuurd heeft en gecontacteerd is geweest met eventuele oplossing of niet .

  Dus bij deze Clements vind ik het niet meer dan normaal dat u hier u eindbevinding / resultaat ook post aan dezelfde snelheid dat u uw kritiek post .

  En is het u schuld dat u 2 linker schoenen hebt gekregen ? Neen zeker niet maar ik denk ook niet dat De Zeeman speciaal 2 linker schoenen naar u gestuurd heeft , dus een menselijke fout ergens en die worden nu eenmaal gemaakt . Wel vind ik het zeer vreemd en ik zou het nooit doen iets kopen, laten leveren, en zonder bekijken of passen meenemen op reis. Dit lijkt me vragen om problemen, er moest maar eens iets niet goed gemaakt zijn aan de botten ( slechte naden of zo ) .
  Dus ga in op de reactie van De Zeeman en los dit in vrede op

ajax-loader