Duikforum Duikforum Materiaalbespreking Droogpak seaskin Reply To: Droogpak seaskin

 • Luc Dupas

  Member
  1 maart 2020 at 02:20

  Quote


  snoopy schreef:
  moraal van het verhaal; koop steeds je droogpak bij een plaatselijke goede duikwinkel.Goeie koop is meestal dure koop.Die mensen meten je maatpak GOED op waarbij je je dikste onderpak moet aandoen en dan de maten meten.Velen meten met de merkmaattabellen de maten zonder onderpak en dan beginnen de problemen wanneer je met een dik onderpak moet duiken want dan is het spelleke te klein.

  Het is inderdaad bij een maatpak ABSOLUUT belangrijk dat de opmetingen helemaal correct gebeuren, en dat is niet iets wat ge even zelf doet maar ge moet dat door iemand anders, en op de juiste manier, laten doen in alle nodige detail en met alle mogelijke zorg!
  Zie vb. http://www.seaskin.co.uk/acatalog/How_to_Measure_for_a_drysuit.html waar dat met de nodige uitleg en foto’s wordt uitgelegd in het geval van Seaskin.
  En bovenop, inderdaad het onderpak is ook heel belangrijk, en daarom dat Seaskin bij de bestelling de mogelijkheid/optie voorziet om aan te geven of ge een dun, of een dik (vb. genre Weezle Extreme en aanverwante) onderpak gaat gebruiken en dan voorzien zij nog een extra marge bovenop.

ajax-loader