Duikforum Duikforum Onderwater Fotografie & Video THE RESCUE vanaf 17.11 in de zalen

 • Creator
  Discussie
 • #397943

  Kieftenbeld
  Keymaster

  Een nagelbijtend spannende reconstructie van de spectaculaire redding van 12 Thaise voetballetjes en hun coach uit een ondergelopen grot.
  Van de regisseurs van ‘Free Solo’ komt dit nagelbijtend spannend relaas van de spectaculaire redding van 12 Thaise voetballertjes en hun coach uit een ondergelopen grot in de zomer van 2018. Wat begon als een uitstapje na de voetbaltraining, eindigde in een nachtmerrie die de hele wereld dagenlang in de ban zou houden. Regisseurs Chai Vasarhelyi en Jimmy Chin werpen een licht op de risicovolle wereld van grotduiken, de uitzonderlijke moed van het reddingsteam en de grenzeloze inzet van de hele gemeenschap om het leven van deze jongens te redden. Met ongeziene toegang en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, vertelt de film een verhaal van verbeelding, vastberadenheid en ongekend teamwork tijdens deze heroïsche missie op het scherp van de snee met een inzet op leven of dood.

  FR/ The Rescue, fait par les réalisateurs de “Free Solo”, raconte l’histoire spectaculaire et palpitante du sauvetage de 12 footballeurs thaïlandais et leur entraîneur d’une grotte inondée, durant l’été 2018. Ce qui devait être une simple sortie après l’entraînement de foot, finit par devenir un cauchemar qui a tenu en haleine le monde entier pendant des jours. Les réalisateurs Chai Vasarhelyi et Jimmy Chin montrent l’univers délicat de la plongée en grotte, le courage extraordinaire de l’équipe de sauvetage et l’engagement illimité de toute la communauté pour sauver la vie de ces garçons. Grâce aux séquences inédites, c’est une histoire d’imagination, de determination et de travail d’équipe; d’une mission héroique et haletante, de vie ou de mort.

  Binnenkort verloten wij 2 kaartjes onder de DuikForum leden.

  Bekijk de trailer

  • Deze discussie is 1 jaar, 1 maand geleden gewijzigd door  Kieftenbeld.
  • Deze discussie is 1 jaar, 1 maand geleden gewijzigd door  Kieftenbeld.
  • Deze discussie is 1 jaar, 1 maand geleden gewijzigd door  Kieftenbeld.

Start of Discussion
0 van 0 berichten Juni 2018
Nu
ajax-loader