Duikforum Duikforum Reizen Reisbureau?

 • Creator
  Discussie
 • #397746

  Boone
  Participant

  Kent er iemand een goed reisbureau dat gespecialiseerd is in duikreizen?

  • Deze discussie is 1 jaar, 6 maanden geleden gewijzigd door  Boone.
 • Reisbureau?

  psycho reageerde 1 jaar, 6 maanden geleden 3 Leden · 3 Reacties
 • psycho

  Deelnemer
  25 mei 2021 om 21:36

  Diving World. Tot dusver 5x een duikcruise in Egypte geboekt bij hen. Alles toppie geregeld. Goede communicatie en snelle respons van de medewerkers. Die kan je blindelings vertrouwen.
  Ze denken ook goed mee naar alternatieven of zoeken naar oplossingen. Wreed content over

 • GuntherP

  Deelnemer
  26 mei 2021 om 15:43

  In Vlaanderen is er geen ‘pure’ duik reisbureau meer. Covid-19 heeft hiervoor gezorgd… Nu moet je zo-ie-zo gaan kijken naar NL of DE (vertrek vanuit Dusseldorf).

 • psycho

  Deelnemer
  26 mei 2021 om 17:05

  Diving world is idd NL-organisatie.

  in Egypte rechtstreeks met Blue Paradise Belgische uitbaters/eigenaars een duikpakket samenstellen en zelf vliegticket zorgen nr Hurghada. Zij hebben ook contact met aantal hotels waarvan ze goede feedback kregen. Ze komen je oppikken/terugrijden met hun eigen veilige! chauffeur in taxibusje dat in orde is. Boot is ook tiptop, vaart uit voor dagtrips = 2 duiken/dag en ev. extra nachtduik te boeken bij voldoende belangstelling. Je eet op de boot s’ middags warm. Keigoed als je bedenkt dat de kok dat in dat kleine keukentje maakt. Ze werken met vaste medewerkers die intussen goed weten wat te doen en ze zijn zeer behulpzaam. De crew is zeer vriendelijk en verstaan ook een klein beetje NL intussen. Blue Paradise heeft (vroeger althans) enkel BE / NL gasten toegelaten. Geen last van (sorry voor stigmatiseren zatte Russen of …

Start of Discussion
0 van 0 berichten Juni 2018
Nu
ajax-loader