Duikforum Duikforum Reizen Krk duikcentrum

 • Creator
  Discussie
 • #397332

  Nico D
  Participant

  De komende zomer 2021 ga ik naar krk/croatie. We verblijven op camping Jezevac, dicht in de buurt van krk-dorp/stad. Heeft er iemand ervaring met de duikcenter in de buurt.

 • Krk duikcentrum

  GertJ reageerde 1 jaar, 9 maanden geleden 3 Leden · 2 Reacties
 • weethetnie

  Deelnemer
  8 december 2020 om 11:02

  Heb er met een groep een duikvakantie gedaan in een duikcentrum (squatinadiving) gelegen aan de kust in Basca. Zeer goed duikcentrum en mooie duikplaatsen. Maar die waren mij al bekend omdat ik al een paar jaar gedoken heb vanuit RAB – eiland.

  • Dit antwoord is 1 jaar, 9 maanden geleden gewijzigd door  weethetnie.
 • GertJ

  Deelnemer
  8 december 2020 om 11:53

  Ik duik al een aantal jaren met Correct Diving in Glavotok. Volgend jaar in juli hopelijk opnieuw. Het fijne aan Correct Diving is de kleinschaligheid van het centrum en het persoonlijke contact daar. Je bent absoluut geen nummer maar eerder een duikmaatje.

  Op zich is Glavotok helemaal niet veraf maar door de kleine baantjes ben je toch al gauw een half uurtje onderweg.

  Ik de stad Krk zijn ook een aantal duikcentra. Zowel aan de kant van Jezevac als aan de andere kant richting Punat. Maar met die centra heb ik geen ervaring.

  Bij Dive Loft in Vrbnik heb ik een minder gevoel. Ik ben er enkele keren gepasseerd toen ik lokaal wijn ging kopen en dat gaf echt de indruk van een ‘duikfabriek’ te zijn. Nu ja, Vrbnik is ook weer aan de andere kant van het eiland.

Start of Discussion
0 van 0 berichten Juni 2018
Nu
ajax-loader