Duikforum Duikforum Zicht & Temperatuur Camping Linda

 • Creator
  Discussie
 • #396360

  Jeroenvv
  Participant

  Gisteren weer eens gedoken bij camping Linda, was ik al een paar jaar niet meer geweest. We hebben het wrak ‘Inconnu’ bezocht. Heerlijke duik op een prachtig begroeid wrak. Zicht onder de 10 meter goed. Bovenin bagger door de wind. Was nog ff aan het googlen naar het wrak en kwam een oude link van een posting in nieuwsgroep tegen van 16 jaar geleden toen ik er voor het eerst op dook en geen flauw idee had hoe ik er terecht was gekomen 🙂 https://nl.sport.duiken.narkive.com/bzxFwQ6y/wrak-bij-camping-linda

  • Deze discussie is 2 jaar, 2 maanden geleden gewijzigd door  Jeroenvv.
 • Camping Linda

  Jeroenvv reageerde 2 jaar, 2 maanden geleden 2 Leden · 2 Reacties
 • UFo

  Deelnemer
  3 juli 2020 om 12:51

  Hoe ben je er naartoe gezwommen? (welke van de 2 mogelijkheden in de oude post).

  Woensdag- en zaterdagavond heb ik er ook gedoken.Wij duiken er steeds met hoogwater. Als je de strekdam volgt en vanaf zijn oostelijk punt oost gaat, kom je ook een wrakje tegen. Dit ligt op 30m. Al 2 keer gevonden. Geen idee wat dit is.

 • Jeroenvv

  Deelnemer
  4 juli 2020 om 09:30

  Wij duiken er vooral met laag, scheelt aardig in de stikstof opbouw. Dat wrak waar je het over hebt, hoe groot is dat? Ik kan me herinneren dat ik een keer het grote wrak miste, te lang doorging naar het noorden en toen ook een wrak vond, vermoedelijk midden in de vaargeul. Die ga ik niet meer proberen te vinden, ondanks dat het een mooi wrak was. Maar het lag wel erg ver uit de kant….

  Het wrak wat ik donderdag bezocht heb is behoorlijk groot, en mooi genoeg 😉

Start of Discussion
0 van 0 berichten Juni 2018
Nu
ajax-loader