Duikforum Duikforum Reizen Mozambique

 • Mozambique

   gp_duiken updated 4 months, 3 weeks ago 3 Members · 3 Posts
 • duvel

  Member
  12 februari 2020 at 13:02

  Mijn(plan)is in 2021 voor 2a3 weken naar Mozambique te gaan,1week duiken en 1&2weken van cultuur&safari te genieten.Waar,wanneer,met welke duikorganisatie?
  Alle tips welkom!!de meeste tips op forum zijn niet up todate.

 • Gert217

  Member
  23 november 2020 at 20:45

  Hey duvel

  ik weet niet hoe concreet je plannen nog zijn, maar ik plan een duikreis naar Mozambique in maart 2022 (dus nog wel even…), bedoeling is om eerste een aantal dagen in Tofo te gaan duiken (manta’s en walvishaaien) en dan nog enkele dagen in Ponta do Ouro (vlak bij grens met Zuid Afrika) (duiken met haaien – bull, tiger, …), aansluitend zou ik evt nog 2 daagse door Kruger NP doen…..

  voorlopig maak ik deze reis alleen, maar liever zou ik al een duikbuddy vooraf hebben natuurlijk…

  als dit je nog interesseert, dan hoor ik het wel….


  groetjes,

  Gert

 • gp_duiken

  Member
  24 november 2020 at 09:51

  De meesten organizeren het zelf. ofwel huur je een wagen in Zuid-Afrika ga je naar Kruger Park en vervolgens doorrijden naar Mozambique. Ofwel een vlucht naar Tofo en daar een auto huren. Hou wel rekening dat er nooit een garantie is om walvishaaien & manta’s te zien. Ik was er 2 jaar geleden twee weken en heb er geen enkele gezien. Op dat ogenblik was er een lagere watertemperatuur van 2°c. Ter plaatse heb ik gedoken met “Tofo Scuba l Tofo Beach, Mozambique l Manta ray & whale shark“.

Log in to reply.

Original Post
0 of 0 posts June 2018
Now
ajax-loader