Duikforum Duikforum Discussie / Algemeen Presentatie van Project SS Kilmore

 • Presentatie van Project SS Kilmore

   droge updated 2 years ago 4 Members · 4 Posts
 • suissuis

  Member
  9 april 2019 at 20:15

  Beste leden,

  Met trots presenteert het GUE-Be bestuur u de projectresultaten van project SS Kilmore. Wederom een ??geweldig project op de Belgische Noordzee gedaan door leden van GUE-Be.
  Het wrak, de SS Kilmore, is een vrachtschip dat op de bodem van de Noordzee ligt. Ze heeft een interessante geschiedenis betreffende verschillende aanvaringen met andere schepen. Haar laatste aanvaring was met de SS Montezuma en resulteerde in haar ondergang.

  Ze staat nog altijd rechtop op de zeebodem met haar mooie triple-expansiemotor en haar boeg en achtersteven goed herkenbaar. De SS Kilmore is beschermd maritiem erfgoed.

  Door projecten op de Belgische Noordzee te doen, op een diepte van 30 meter, kan elke duiker van GUE-be deelnemen aan het project. Het is een perfecte mogelijkheid om teamduiken en projectduiken te leren en te ervaren. Zoals GUE zegt; het gaat over exploratie, conservatie en educatie!

  Dank aan alle projectdeelnemers.

  Lees het hele verhaal (historie, 3D model en video) op:
  https://kilmore.gue-be.be

 • Luc Dupas

  Member
  10 april 2019 at 19:05

  SJIEK !

 • beester

  Member
  11 april 2019 at 10:14

  Knap mannen! Ik weet hoeveel tijd hier weeral in is gekropen, zowel boven als onderwater. Chapeau voor heel het team dat hier aan heeft meegewerkt!

 • droge

  Member
  11 april 2019 at 19:51

  knap werk, resultaat mag er zijn

Log in to reply.

Original Post
0 of 0 posts June 2018
Now
ajax-loader