DiveXpo 2020

Antwerp-Expo-Dive-Expo-2020
Antwerp Expo wordt DiveXpo november 2020!

Op 21 en 22 november 2020 zal voor de eerste maal de jaarlijkse duikbeurs ‘Dive-Expo’ plaatsvinden in de Antwerp Expo te Antwerpen.

Organisator Stefan Panis heeft jaren ervaring met het organiseren van technische duikbeurzen in België. Na al die ervaringen en ondervindingen te hebben opgedaan, vond Stefan dat het tijd was voor iets anders.

Er was géén beurs die alle facetten van het duiken omvatte, en daar ziet hij nu de mogelijkheid en ruimte om een mooie Belgische beurs en expo uit te bouwen!

De Expo in Antwerpen zal een mooie ruimte worden met standen van fabrikanten, reisorganisatie’s, clubs, winkels en verenigingen,… Het belooft met de duiktank, de ‘virtuele duik’, touwtechnieken, fotowedstrijd en dergelijke ook een dynamische beurs te worden met ruimte voor ‘doen’ en interactie op de verschillende platforms en workshops!

In het congrescenter, zullen gedurende de twee dagen lezingen worden gegeven over de meest uiteenlopende onderwerpen door Nationale en Internationale toppers: wrakduiken, foto en video, duikmedisch, grotduiken, materiaal, techniek, vrijduiken, positieve ocean,… én zal de er de mogelijkheid zijn om de presentaties in het Frans te volgen.

Duiken.be is dit jaar ook vertegenwordigd op de DiveXpo en wij zullen u daarover nog van verder informatie voorzien via de website.
[elementor-template id="395819"]

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + 4 =